Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, despre vizita lui Klaus Iohannis în Egipt: se justifica dacă mergea să procure medicamente

Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă susține că vizita lui Klaus Iohannis, în Egipt, s-ar fi justificat dacă președintele mergea să procure medicamente anti-Covid. Gușă arată, însă, că Iohannis a reușit să enerveze pe toată lumea, după ce a apărut, alături de Carmen Iohannis, precum doi turiști la piramide.

”CHIAR NU MAI POATE DISCUTA NIMENI CU "REGELE KLAUS I"?!

O vizită externă a lui Iohannis în situația de crize multiple cu care ne confruntăm, situație ce reclamă soluții urgente, ar fi putut avea logică dac-ar fi avut menirea să procure medicamente anti-Covid sau să identifice surse mai ieftine de gaz, ba chiar, sub pretextul unei vizite oficiale, să negocieze netransparent cu Factorul Extern soluții de guvernare în România, ce ne-ar putea consolida parteneriate mai fructuoase.

De la vizita în Egipt au apărut ieri poze cu cuplul prezidențial în VALEA REGILOR (!), ținându-se de mână cu alură de îngerași albi în vizită la piramide, poze menite să-i enerveze chiar și pe cei cca 15% dintre români care nu sunt anti-Iohannis. Pe unele site-uri au apărut extrase din presa egipteană care menționează că Iohannis a discutat cu omologul său soluții de rezolvare a multiplelor crize din Orientul Mijlociu, treabă de care se poate râde amar, având în vedere lipsa de potențial geopolitic a României pentru asemenea spețe. Astfel, în mediul online românii și-au vărsat furia pentru ceea ce ei percep ca o desconsiderare de către Iohannis a nevoilor lor urgente, și de data asta n-au prea existat apărători din oficiu nici pe rețelele de socializare. Dintre comentatorii situațiilor cotidiene l-am auzit doar pe Ion Cristoiu c-a încercat oarecum să-l absolve pe KWI, dar prin punerea apariției pozelor sub lumina unei conspirații (clare!) menită să ducă la demisia sau suspendarea președintelui. Chiar dacă e așa, inadecvarea lui Iohannis la realitatea românească cruntă e demonstrată prin faptele sale din ultima perioadă, pozele nefăcând altceva decât să confirme acest lucru.

Bogdan Oprea, fost purtător de cuvânt al lui Băsescu, a scris un apel azi către membri administrației prezidențiale, cărora le solicită să stopeze abulicele acțiuni ale lui Iohannis, chiar de-ar trebui să le devoaleze public, respectându-și astfel fișa postului și jurământul în baza cărora ar trebui să activeze. El pune sub semnul întrebării sănătatea mentală a lui KWI și, chiar dacă demersul său pare îndrăzneț, acesta sintetizează cam ceea ce gândim cu toții în acest moment.

Dacă Iohannis trăiește într-o realitate paralelă sau dacă este atât de nesimțit legat de situația grea a românilor, contează mai puțin acum, ce e urgent și cert este că omul acesta trebuie oprit, iar până la manifestări publice sau suspendare în Parlament, cei pe care-i plătim să-l asiste și controleze ar trebui să-nceapă să acționeze, chiar și prin discuții oficializate în care să-i prezinte situația și perspectivele. Altfel pot deveni și ei complicii lui Iohannis în momentul în care faptele acestuia vor fi judecate.”, scrie Cozmin Gușă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.