Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă face predicții incendiare: George Simion îi bate pe Ciucă și Ciolacu în turul 2! E un fel de Trump!

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă face predicții incendiare privind alegerile prezidențiale. Acesta susține că liderul AUR, George Simion, îi va învinge pe Nicolae Ciucă sau Marcel Ciolacu în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

"Iohannis i-a tras preșul de sub picioare, și lui (Ciolacu - n.r.), dar și PSD-ului. Legat de comasarea alegerilor, ei erau înțeleși.

Dar de ce îl joacă Ioahannis, că de aici vine problema cu candidaturile comune. Iohannis nu poate să-l bage pe Ciucă în turul doi la prezidențiale dacă nu este candidat comun PSD-PNL. Și așa va fi greu dacă, spre exemplu, vine la Dreapta Unită Kovesi - că tot dăm exemplul ăsta. Ciucă va avea probleme să intre în turul 2 și dacă îl susține PSD-ul.

Scopul lui Iohannis este să aducă PSD într-o stare foarte proastă, apropiată de cea a PNL; să meargă pe liste separate la europarlamentare, PSD să facă un 25%, liberalii să facă un 18%, dar să nu fie foarte departe și apoi să-și unească neputințele, pe liste comune la europarlamentare, cu candidați comuni în niște locuri din România; cu dl. Ciucă, candidat unic al PSD și PNL ca să intre în turul 2 cu Simion.

Simion în România e ca Tramp în SUA. Dacă nu i se întâmplă nimic, el este în turul 2 și dacă ajunge cu Ciucă în turul 2, vă spun eu că îl bate pe Ciucă. Și dacă ajunge cu Ciolacu, vă spun eu că îl bate și pe Ciolacu", a declarat la Realitatea PLUS analistul politic.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.