Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă îl distruge pe CTP: Se remarcă călcând pe cadavre. Grețos și jegos!

Gușă

Gazetarul Crististian Tudor Popescu a spus că academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici, cel care a murit la vârsta de 100 de ani, a fost ”cel mai vomitiv” turnător la Securitate. Analistul politic Cozmin Gușă susține că CTP se remarcă ridicându-se pe cadavre în ”mod jegos și grețos”.

Citește și: CTP: Bălăceanu-Stolnici a fost unul dintre cei mai vomitivi turnători la Securitate. Era lăudat de securiști

”Așa gândește jurnalistul-divă, de tip tembel, pe numele lui de scenă zis CTP. Bălăceanu-Stolnici a fost informator, e drept, dar în același timp un intelectual cu gândire înaltă și nuanțată, adică ceva unde CTP nu are acces. Pentru greșeala de a fi fost informator al Securității, una impardonabilă în cazul său, a fost condamnat public în timpul vieții, dar azi a murit, iar “cioroii” de tip CTP vor să se remarce declamând călare pe cadavru. Grețos și jegos!

E un avertisment oricum pentru prietenii actuali ai CTP-ului ce-au fost și ei informatori ai Securității, deci alde Hurezeanu și Pleșu, trebuie să vă luați măsuri din timp! Poate îl denunțați chiar voi pe ipochimen primii, nu așteptați să vă bălăcărească el chiar de la propriul catafalc, dacă e suficientă lume de față, plus presa, CTP se poate transforma rapid din bocitor în denunțător!”, scrie Cozmin Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.