Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Guşă îl numeşte pe CTP 'vidanjorul lui Iohannis': 'Ascunzi în spatele rânjetului eterna și umila pupătură de inel la STATUL PARALEL'

Gușă

Consultantul politic Cozmin Guşă reacţionează la atacul lansat de Cristian Tudor Popescu la adresa ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Guşă numeşte atacul lui CTP "pupătura de inel la statul paralel". Popescu a făcut trimitere, într-un editorial, la colaborarea cu Securitatea a lui Teodosie, iar Guşă lasă să se înţeleagă că nici CTP nu ar fi străin de acest păcat.

"CE-ȚI MAI PLACE CHILOȚĂREALA POPESCULE, NEBUN(ATIC)ULE!

“PUPĂTURA DE INEL LA STATUL PARALEL!”

Fostul ziarist important CTP, ajuns azi vidanjorul lui Iohannis&LuCOVID, dar care pontează zilnic la apelul STATULUI PARALEL, recidivează cu atacuri prin care vrea să ia și aplauze de la mancurți. Îl atacă la baionetă pe ÎPS Teodosie, care a îndrăznit să ceară dreptul pentru pelerinaj de Sfântul Andrei, reamintindu-ne întâmplări din trecutul deloc cușer al acestuia, și-o face de parcă trecutul său ar fi mai breaz. Chiar dacă el nu ezită să atace de fapt din nou BOR, eu încă mă abțin să vorbesc despre faptele de “vitejie” CTP-iste din trecut, unele cvasi-similare cu ale lui Teodosie.

Totuși, ca să-l provoc la un test distractiv, le propun presarilor mai vechi să convocăm o întâlnire unde să vorbim despre breaslă, iar singura condiție pentru a putea participa, pe lângă vechimea dovedită, să fie c-ar trebui să venim ... îmbrăcați normal. Pun pariu că CTP-ul, ca să se distingă din nou și să producă știri despre sine, dar și ca să-și arate “avangardismul”, ar veni îmbrăcat cu fustă și pe tocuri, dar rujat și coafat n-are cum...

Popescule, nebunaticule ce-ți areți mereu pseudo-vitejia, dar ascunzi în spatele rânjetului eterna și umila pupătură de inel la STATUL PARALEL!", scrie Cozmin Guşă pe Facebook.

Arhiepiscopul Tomisului i-a transmis premierului Ludovic Orban o scrisoare deschisă în care îl atenționează că România ar putea repeta evenimentele din Decembrie 1989. ÎPS Teodosie îi scrie premierului că nu va îngădui ca dreptul de a-l cinsti pe Sfântul Andrei să fie călcat în picioare: „Ce veți face? Ne veți bate, amenda, aresta și executa?”. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.