Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă intervine în scandalul dintre Fenechiu și Simion: 'Klaus Iohannis și-ai săi au nevoie exact de asemenea dezaxați!'

M. C.
Gușă

George Simion, copreședintele AUR, l-a surprins pe senatorul PNL Daniel Fenechiu fumând în interiorul Parlamentului. A urmat un schimb de replici în care Fenechiu, enervat la culme, l-a jignit pe Simion (povestea întregului scandal poate fi citită aici). Analistul politic Cozmin Gușă crede că Daniel Fenechiu nu o să fie sancționat pentru că a fumat în interiorul Parlamentului.

„SIMION versus FENECHIU, manipulare liberală ordinară!

Am văzut știrea de tip BREAKING NEWS că zurbagiul Fenechiu de la PNL ar fi fost îmbrâncit de George Simion și colegii lui de la AUR. (...) Știrea mi s-a părut necredibilă. Și-așa și este, puteți vedea filmulețul atașat aici, unde Simion îl găsește fumând în Parlament pe Fenechiu, iar acesta începe să înjure violent, dar nimeni nu-l atinge.

De fapt Fenechiu ăsta trebuia să dispară de când l-au tot surprins beat ba la tv, ba la treabă, numai că adevărul e că Klaus și-ai săi au nevoie exact de asemenea dezaxați, ce acceptă și propagă orice minciună…

Altfel, pentru Fenechiu va fi valabil în continuare refrenul “să mai bem un păhărel, să ne veselim nițel!”, și nu-l va deranja nimeni”, a spus Cozmin Gușă, pe pagina lui de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.