Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, ipoteză incendiară despre plecarea americanilor din Afganistan: 'Încă un episod din resetarea mondială inițiată prin pandemia indusă'

cozmin gusa

Analistul politic Cozmin Gușă atrage atenția asupra pericolului din Afganistan, după plecarea trupelor americane. Talibanii au capturat de la SUA arme de ultimă generație, iar acest lucru nu ar putea să nu aducă diverse consecințe pe termen mediu și lung.

„“GÂNDIRE CU PREMEDITARE” în cazul retragerii în devălmășie din Afganistan!

Armata TALIBANĂ beneficiază în urma retragerii americane de dotarea pe care o puteți vedea în graficul atașat. Valorează peste 85 de miliarde $ și puține țări din lume au așa ceva la dispoziție. Conform consilierilor de la Pentagon, echipamentul nu merita recuperat deoarece “transportul costa foarte mult“…

Notați că totul era de ultima generatie, iar responsabilii cu retragerea nici măcar nu s-au străduit să ia cipurile de la tablourile de bord!

Concluzia de “gândire cu premeditare” din titlu pare acum valabilă, și-ar trebui să ne-apuce groaza închipuindu-ne ce cuprinde în continuare “foaia de parcurs”, cu asemenea arsenal “la bord”. Nu poate fi decât încă un episod din resetarea mondială inițiată prin pandemia indusă”, a spus Gușă, pe pagina sa de Facebook.

Rămâne de urmărit cum o să folosească trupele talibane noul armament din dotare, mai ales că ISIS reprezintă un adevărat rival pentru noua putere de la Kabul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.