Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, la un pas de bătaie cu Gigi Becali: 'M-a tot căutat Becali vreo două luni prin oraș'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Analistul politic Cozmin Gușă a povestit la GSP un episod tensionat avut cu Gigi Becali, patronul FCSB. Gușă susține că era cât pe ce să aibă un conflict violent cu finanțatorul, după o discuție tensionată la televizor.

„Eu am avut tot timpul o atitudine pozitivă față de el, până într-un timp când Becali a depășit măsura. Țin minte că a fost odată o ceartă groaznică la Dan Diaconescu, când Dan Diaconescu m-o fi atras într-o capcană sau nu, deși nu se pune, fiindcă ar fi fost vina mea. Dar în timp ce eu îmi prezentam proiectele politice, fiindcă eram deja cu alt partid, cu PIN-ul (nr. Partidul Inițiativei Naționale), înființasem un partid de oameni tineri, el a intervenit prin telefon.

Eu inventasem atunci un termen: 'imbecalizarea României', în loc de 'imbecilizarea României', sigur, era cu referire directă la el. A început o porcăială pe-acolo... La care el, cum era violent, a zis: 'Acuma vin în studio și știi ce ...'. I-am răspuns: 'Ia hai, mă, vino în studio! Dar ia și un scăunel, fiindcă ești mai micuț așa, să poți să te ridici pe scaun să ajungi să mă lovești'. Gigi n-a venit, bineînțeles, Dan Diaconescu era în delir fiindcă îi făcusem plăcerea și ne certasem.

M-a tot căutat Becali vreo două luni prin oraș, până m-a găsit. Și-mi zice: 'Bă, să știi că nu mi-e frică, fiindcă eu m-am lucrat și sunt puternic'. I-am zis: hai să lăsam astea, vreau să ne împăcăm. Tu ai vorbit de bătaie, iar eu doar ți-am răspuns ca un bărbat, nu voiam să mă fac de râs”, a explicat Cozmin Gușă, potrivit GSP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.