Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: Liviu Dragnea a fost capra gonflabilă a statului paralel

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Analistul Cozmin Gușă a apreciat la GoldFM că fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost „capra gonflabilă” a Sistemului pe care îl acuza public.

„De 10 august, monolog dedicat lui Liviu Dragnea, papusa gonflabila a Sistemului, care a fost facut responsabil de evenimentele din 10 august si a tacut malc. Este limpede ca acolo institutiile statului au conlucrat pentru inabusirea manifestatiilor. E chiar treaba lui Dragnea ca nu a facut nimic impotriva demonizarii sale, dimpotriva, a stat, era sa zic a stat capra. El este papusa gonflabila a Sistemului si a acceptat absolut orice de la Sistem. Cat de greu ii era unui sef de partid, la guvernare, puternic, cu bugete de publicitate, sa blocheze tot acest demers impotriva lui? Nu ii era greu absolut deloc. Si nu a facut mare lucru. Se rade de Citu? Nu, desi ar trebui. S-a ras de Orban? Nu, desi ar fi trebuit.

Dragnea a primit indicatia sa stea, sa o incaseze, ca Iohannis sa apara cu tot mai inteligent in mediocritatea sa cu cat era Dragnea mai demonizat, mai decredibilizat.

I s-au pus in carca toate. Nu a zis nimic. Ceea ce ne arata noua ca conlucrarea cu Coldea si altii din Statul Paralel pentru bani, inavutire, putere, l-au pus in postura de papusa gonflabila a sistemului. A fost lasat sa maraie din cand in cand, sa arate ca se bate el cu statul paralel, dar de fapt toate netrebniciile statului paralel, inclusiv ce a facut statul paralel la 10 august, pentru ca altfel toti cei responsabili din jandarmerie, politie, brigada speciala, ar fi fost deferit justitiei, judecati. Uiteti-va ca nimeni nu a patit nimic si Dragnea, tap ispasitor, de fapt capra gonflabilă”, a declarat Cozmin Gușă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.