Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă și Diana Șoșoacă, în conflict deschis. 'SOS poate deveni Spitalul 9/ Aveți frustrări de natură sexuală?'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă, al cărui post de radio a primit cea mai mare amendă de la CNA pentru dezinformări legate de războiul Rusia-Ucraina, a intrat în conflict deschis cu senatoarea Diana Șoșoacă.

Într-o înregistrare de pe pagina sa de Facebook, Gușă spune că SOS, partidul fondat de Diana Șoșoacă s-ar putea redenumi S9, de la Spitalul 9. Gușă spune că Diana Șoșoacă l-a tratat cu violență, într-o emisiune TV, pe fostul jurnalist Sergiu Mihalcea, intrat în AUR.

„Nu l-a bătut, dar l-a tratat cu o violență ciudată. Omul a avut îndrăzneala să intre în AUR și trebuia să fie pedepsit. (...) Partidul ăsta SOS s-ar putea redenumi sub formă de S9. Nu vă gândiți la prostii. Cum să mă gândesc la Șoșoacă și la 69. S-ul acela pare și un 6. E S9 de la Spitalul 9”, a spus Gușă.

Replica Dianei Șoșoacă nu s-a lăsat așteptată. Într-un live de pe pagina sa de Facebook, Diana Șoșoacă la atacat dur pe Gușă, cu care împărtășește aceeași pasiune pentru Rusia.

„V-ați apucat să jigniți susținătorii SOS și ai mei, spunând că SOS România ar trebui să se numească S9, spitalul de nebuni, fără să realizați că, de fapt, spitalul de nebuni este mizeria de politică și halul în care ați aruncat cu toții, inclusiv dumneavoastră domnule Gușă.

Să jignești niște oameni doar pentru convingerile lor politice se încadrează în dizpozițiile art 369 din Codul Penal. (...) Nu mai vorbim că totul denotă un misoginism și un grobianism, mai ales că v-ați dus către chestii cu conotație sexuală. Domnule Gușă, aveți frustrări de natură sexuală? Că de natură intelectuală văd că le aveți”, a reacționat Șoșoacă, pe un ton calm, care nu îi este caracteristic, notează ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.