Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă spune CLAR: Dacă Dragnea nu era, referendumul trecea

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă este de părere că liderul PSD, Liviu Dragnea, este principalul vinovat pentru eșecul referendumului pentru redefinirea familiei.

 

"Dacă ar fi samurai, Dragnea ar fi trebuit să-şi facă sepuku, dar acesta era un gest de onoare, deci nu putem vorbi de aşa ceva la Dragnea şi ai lui. În rest, acest delir verbal si ilogic în favoarea lui Dragnea, văzut la Codrin Ştefnescu, nici nu mai merită comentat. Românii nu-l mai vor pe Dragnea, teoria boicotului este o găselşniţă inventată de grupul de la Scorvişte pentru a scuza în faţa propriului electora înfrângerea usturătoare. Am informaţii că în teritoriul lideri PSD nu au mai vrut să se mobilizeze, deşi ar fi votat DA, din cauza faptului că demersul a fost asumat de Dragnea. Pe de altă parte, baronii locali sunt eficienţi atunci când pot arunca în joc o mită electorală, în scopul obţinerii unor avantaje. Acum, neavând o astfel de miiză, armata PSD n-a mai funcţionat. Marii gânditori de la Scroviştea i-au pregatit lui Dragnea următorul scenariu: trecând referendumul, ar fi trebui să apară la TV duminică seară, în faţa naţiunii şi să-şi anunţe candidatura la preşedinţie. Retragarea lui laşă la Scroviştea ne arată că nici nu mai poate să lupte, nu mai poate nici să vină în faţa opiniei publice.

Dintr-o mare victorie pe care voia să şi-o asume, în numele Bisericii Ortodoxe şi al creştinilor, că pe el l-ar fi votat toţi cei care au venit la referendum, totul s-a dat peste cap (...) şi a căzut din lac în puţ, acum a ajuns să fugă chiar şi de proprii membri de partid, de opinia publică, este clar că ordinul de unitate în grupul restrâns PSDragnea este FUGIŢI!," a mai afirmat Cozmin Guşă, în direct la Realitatea TV.

Citește și: Ședință de ULTIMĂ ORĂ în PSD: Liviu Dragnea a chemat deputații la discuții UPDATE Decizia CHEIE luată .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.