Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Guşă: 'Ţiriac a căzut în CAPCANĂ! Nu trebuia să declanşeze circul cu Arenele BNR'

www.romania-insider.com
ion tiriac

Consultantul politic Cozmin Guşă este de părere că omul de afaceri Ion Ţiriac a căzut într-o capcană atunci când a declanşat un întreg "circ" legat de Arenele BNR şi că există riscul ca brandul Băncii Naţionale, unul dintre puţinele în care românii mai cred, să se şifoneze în urma unui scandal "de joasă factură".

Citeşte şi: Iohannis, întâlnire BOMBĂ în plin scandal politic. Preşedintele Consiliului European, vizită-surpriză în România

Cozmin Guşă a explicat în emisiunea "Talk News" de la Realitatea TV care este relaţia dintre Ion Ţiriac şi Mugur Isărescu şi a criticat "felul smucit" în care fostul tenismen a administrat relaţia cu banca centrală în privinţa Arenelor BNR:

"Ţiriac şi Isărescu se cunosc bine, încă de înainte de '89. Ambii sunt faimoşi, inclusiv peste hotare, unul în domeniul financiar-bancar, celălalt în lumea sportului. Nu trebuia să se ajungă la acest circ. Diferenţa specifică dintre cei doi este că înainte de 1989 Mugur Isărescu îndeplinea sarcini pentru statul român, în timp ce domnului Ţiriac i se cereau sarcini pentru stat. Ion Ţiriac a fost un sportiv destul de mare, nu un gigant, despre performanţele sale în business, în care l a ajutat şi statul român, nu are rost sa vorbim. Dar felul smucit de a administra o relaţie cu BNR nu e corect", a punctat Guşă.

Potrivit consultantului politic, arenele sunt un detaliu financiar, în timp ce BNR are lucruri mult mai importante de gestionat în România. Mai mult, spune el, este o greşeală că se poartă numele BNR într-un scandal public şi că se ajunge să se şifoneze un brand în care românii cred încă.

"Ion Ţiriac a picat în aceeaşi capcană, nu văd rostul pentru care cel care se declară un mare român să meargă în continuare pe acest scandal public fără să se facă de râs. Arenele sunt un detaliu financiar, BNR are lucruri mult mai importante de făcut. Greşeala e că numele BNR se poartă într-un scandal public, se şifonează un brand în care noi credem. Treburile s-au defectat aici. Am jumătate din vârsta lui Ţiriac, un om aproape octogenar, dar îi sugerez că nu e o cale înţeleaptă să iasă la TV şi să creeze scandal. Cu toată simpatia faţă de Ţiriac, trebuie să decontăm ce a spus cu doi ani în urmă când şi-a luat turneul si s-a dus la Budapesta", a mai spus consultantul român.

Potrivit lui Cozmin Guşă, soluţia pentru Arenele BNR trebuie legată de tenisul românesc, care a obţinut performanţe excepţionale.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI: Gabi Oprea, întâlnire nocturnă cu Mihai Tudose (presă) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.