Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Craiova e al treilea oraș în care Cătălin Moroșanu va lupta în turneul său de retragere. Cel supranumit 'Moartea din Carpați' îl va înfrunta pe croatul Ivu Cuk

Catalin Morosanu

Cătălin Moroşanu va bifa al treilea oraş din turneul său de retragere, pe 14 decembrie, atunci când îl va înfrunta pe luptătorul croat Ivu Cuk, la Sala Polivalentă din Craiova, în main-event-ul galei Dynamite Fighting Show 3.

În vârstă de 34 de ani, Moroşanu şi-a anunţat retragerea la finalul anului 2019, iar până atunci va continua să lupte în fiecare regiune din ţară pentru a-şi lua adio de la fanii săi. După Bucureşti şi Piatra Neamţ, caravana Dynamite Fighting Show se va opri în inima Olteniei, la Craiova.

În duelull cap de afiş, Moroşanu va da piept cu un croat campion la MMA. În vârstă de 38 de ani, Cuk are 1.80 m şi 105 kilograme, are centura neagră în judo şi este cotat în Top 10 luptători de MMA din Europa la categoria grea. Acesta deţine şi titlul AFSO în kickboxing.

„Încă de când am decis să încep acest turneu, Craiova a fost una dintre primele opţiuni. Am mai luptat de două ori aici şi m-am simţit extraordinar, publicul este fantastic. Sala Polivalentă este ultramodernă, o bijuterie şi cu siguranţă va ieşi un spectacol aşteptat de toată lumea. Mi-am studiat adversarul, croatul este un sportiv asemănător cu mine, care merge pe premiza totul sau nimic!”, a declarat Moroşanu.

Pe lângă Moroşanu, în cadrul galei Dynamite Fighting Show vor mai lupta nume precum fostul campion mondial Superkombat, Andrei Stoica, autorul KO-ului anului 2014, Alex Filip, campionul mondial la box, Mihai Nistor, Bogdan Năstase, Amansio Paraschiv sau Marius Tiţă. Craiova va fi reprezentată de Alin Ionuţ Iancu, unul dintre cei mai promiţători sportivi din România în momentul de faţă. Fight cardul complet al evenimentului este disponibil pe www.dynamitefighting.com

„Dynamite este un show complex, nu avem doar meciuri pe reguli K-1, ci de această dată propunem un meci de box cu Mihai Nistor, cel mai valoros boxer al României în acest moment, dar şi o confruntare pe reguli de Brazilian Jiu Jitsu între doi campioni naţionali”, a mai precizat Moroşanu.

Evenimentul organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj va avea loc vineri, 14 decembrie, de la ora 19:30, iar biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, dar şi la casele Sălii Polivalente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.