Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Craiva poate da lovitura - Un jucător este pe lista lui Carlo Ancelotti

www.agerpres.ro
Carlo Ancelotti

Alex Cicăldău a impresionat în ultimul an la naţionala României de tineret şi la Universitatea Craiova, iar presa engleză scrie că fotbalistul este dorit în Premier League de Everton.

Alex Cicăldău se pregăteşte de primul titlu de campion în România cu Craiova. Între timp, îşi poate face şi bagajele. Este unul dintre cei mai doriţi jucători din Liga 1. Presa engleză scrie că Everton este ultima echipă interesată de Cicăldău.

Carlo Ancelotti, cel care le-a antrenat în carieră pe Real, Bayern, Milan sau PSG, l-a trecut pe listă pe mijlocaşul român de 23 de ani.

Doar Bob Paisley şi Zinedine Zidane se mai pot lăuda cu trei trofee în competiţia supremă din fotbal, ca Ancelotti. Italianul are planuri mari pentru sezonul următor.

„Ne concentrăm să îmbunătăţim echipa pentru sezonul următor. Când se va termina sezonul, voi discuta cu conducerea să găsim soluţiile corecte. Trebuie să mergem înainte, trebuie să progresăm, trebuie să încercăm să fim mai buni sezonul viitor”, a declarat Carlo Ancelotti, antrenorul lui Everton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.