Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme grave pentru creatorul 'The Fast and the Furious' sau 'Mumia' - Ce acuzaţii i se aduc în America

www.deadline.com
Regizorul Rob Cohen

Rob Cohen, regizorul unor filme ca „The Fast and the Furious” (2001) şi „The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor” (2008), este acuzat de agresiune sexuală, potrivit HuffPost citat de Variety, potrivit NEWS.ro.

Aparent, Cohen a agresat sexual o femeie, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, pe când ea era inconştientă. Incidentul a avut loc în 2015, după ce Cohen a invitat-o la o întâlnire de afaceri în Manhattan, pentru a discuta o eventuală colaborare pentru un episod pilot.

Citeşte şi: Fotografi şi artişti de renume internaţional se află la Bucureşti - Evenimentul la care au fost invitaţi are ca temă 'Conservarea'

HuffPost notează că femeia a început să se simtă ameţită după cina cu Rob Cohen, dar chiar şi aşa a mers cu el la un bar pentru că era încântată de ocazia oferită în carieră. Următorul lucru pe care şi-l mai aminteşte este că era goală, implicată într-un act sexual cu regizorul.

În articolul publicat sâmbătă se mai arată că femeia a făcut terapie după întâlnirea cu Cohen. Doi apropiaţi ai ei au confirmat că ea le-a povestit imediat cele întâmplate.

Avocatul regizorului, Martin Singer, a răspuns acuzaţiilor printr-o scrisoare de 13 pagini. El a spus că articolul este „unul defăimător”, care face afirmaţii „extraordinar de ofensatoare” ce sunt negate de Cohen.

Anul acesta, regizorul a primit acuzaţii asemănătoare din partea fiicei lui, Valkyrie Weather, care l-a acuzat că a molestat-o în copilărie. Cohen a negat şi acele acuzaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.