Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cred că cei mai mulţi jucători vor rămâne la echipă, spune directorul lui Leverkusen

wikipedia
bayer leverkusen

Directorul sportiv al clubului Bayer Leverkusen, Simon Rolfes, susţine că cei mai mulţi jucători ai actualei echipe vor rămâne pe BayArena dincolo de actualul sezon, în care "aspirinele" şi-au asigurat titlul în Bundesliga, scrie EFE, potrivit Agerpres.

"Bineînţeles că se poate întâmpla ca un jucător să se despartă de club, dar cea mai mare parte a lotului, între 15 şi 16 jucători, va continua la noi", a spus Rolfes pentru "Der Spiegel".

Doi jucători-cheie în câştigarea titlului, precum Granit Xhaka şi Florian Wirtz, au menţionat deja că doresc să-şi reînnoiască înţelegerile cu echipa virtual campioană.

Bayer Leverkusen şi-a asigurat primul titlu de campioană naţională din istoria sa, după ce a învins-o duminică pe Weder Bremen cu un categoric 5-0.

Bayer va primi trofeul rezervat câştigătoarei Bundesligii abia pe 18 mai, în ultima etapă a sezonului şi, conform informaţiilor DPA, petrecerea oficială pentru titlu va avea loc în data de 26 mai la BayArena, stadionul echipei din Leverkusen, la o zi după finala Cupei Germaniei.

Bayer Leverkusen are mari şase să realizeze "dubla" în acest sezon, fiind considerată favorita finalei Cupei Germaniei, în care va înfrunta formaţia de ligă secundă FC Kaiserslautern, pe 25 mai, pe Olympiastadion din Berlin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.