Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Credincioşii care au participat la slujba de binecuvântare a Noului An de la Catedrala Patriarhală au primit în dar calendarul creştin-ortodox

Basilica.ro / Mircea Florescu
calendar ortodox

Credincioşii care au participat joi în Catedrala Patriarhală la slujba care se oficiază în noaptea trecerii dintre ani au primit din partea Patriarhului Daniel calendarul creştin-ortodox, „ecranul sau fereastra prin care privim Împărăţia Cerurilor”.

„În fiecare zi vedem că sunt unul sau mai mulţi sfinţi în calendar şi aceştia ne aşteaptă, se roagă pentru noi, ne ajută ca noi să ne îndreptăm spre Împărăţia Cerurilor”, a afirmat Patriarhul României în timp ce le prezenta credincioşilor darul său, potrivit basilica.ro.

Citește și: VIDEO Decizie ISTORICĂ luată de Patriarhia Română față de românii din străinătate + AVERTISMENTUL pentru noua coaliție guvernamentală

Patriarhul le-a oferit celor prezenţi şi iconiţe cu chipul Mântuitorului Iisus Hristos.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel s-a rugat lui Dumnezeu „să ne ajute să ne bucurăm de fiecare an ca timp al mântuirii, spre slava Preasfintei Treimi şi spre bucuria Bisericii”.

„Să trăiţi întru mulţi ani!”, le-a urat tuturor Părintele Patriarh la finalul slujbei oficiate în Catedrala Patriarhală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.