Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cresc salariile pentru acești bugetari! Ministrul Muncii: 'Aşteptăm să terminăm circuitul de avizare pentru a intra în vigoare'

gorjeanul.ro
bani pensie

Ministerul Muncii a iniţiat o ordonanţă de Guvern cu privire la creşteri salariale pentru angajaţii din instituţiile deconcentrate, din instituţiile subordonate ale Ministerului Muncii, a anunţat marţi ministrul de resort, Simona Bucura-Oprescu.

"Ministerul Muncii a iniţiat o ordonanţă de Guvern cu privire la creşteri salariale pentru colegii noştri din instituţiile deconcentrate, din instituţiile subordonate ale Ministerului Muncii. Aşteptăm să terminăm circuitul de avizare pentru a intra în vigoare", a menţionat aceasta.

Întrebată dacă există bani pentru aceste majorări salariale, ministrul Muncii a precizat că impactul bugetar este de 40 de milioane de euro.

"Este foarte important ca, de fiecare dată, să avem ordinea priorităţilor şi, sigur, impactul pentru colegii noştri de la instituţiile Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale este un impact nu foarte mare, este un impact raportat la bugetul de stat al României şi în raport cu complexitatea şi importanţa socială a muncii dânşilor. Chiar aş spune eu, ca ministru al Muncii, este un impact mic, de 0,200 de miliarde lei, adică 40 de milioane de euro impactul total pe care aprobarea acestui act normativ l-ar presupune", a menţionat ministrul Muncii.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.