Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cresc suspiciunile în cazul morții lui Emiliano Sala: reprezentanții clubului Cardiff City lansează o ipoteză INCENDIARĂ

Daily Star
avion, dispariție, sala

Într-un raport provizoriu al AAAIB, dat publicităţii luni, se arată că avionul Piper Malibu pilotat de David Ibbotson și în care se afla Emiliano Sala, înregistrat în SUA, nu era autorizat pentru zboruri comerciale, informează News.ro.

Citește și: Oana Mizil, mesaj pentru Kovesi: 'Ați fost, atâta amar de vreme, călăul României. Lacrimile dumneavoastră nu pot să șteargă lacrimile victimelor'

Clubul Cardiff City s-a declarat îngrijorat după publicarea raportului provizoriu al Departamentului britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB) cu privire la accidentul în care a murit fotbalistul Emiliano Sala.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Cardiff City a precizat că are motive serioase de îngrijorare cu privire la validitatea licenţei pilotului şi la calificarea acestuia pentru un astfel de zbor.

“În plus, suntem îngrijoraţi după ce am aflat că avionul nu îndeplinea cerinţele autorităţilor din Marea Britanie sau din SUA pentru activitate comercială, astfel că este posibil să fi operat ilegal”, se arată pe site-ul clubului.

Se estimează că raportul complet al autorităţilor britanice cu privire la acest caz nu va fi publicat înainte de luna noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.