Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crescător de ovine numit de Grindeanu în CA-ul Portului Constanța, în locul decanului Facultății de Navigație din UMC

Portul Constanta

Crescătorul de oi din Cogealac, Gheorghe Naceades, este numit de ministrul Sorin Grindeanu în Consiliul de Administrație al Portului Constanța, fără nici un fel de pregătire în domeniu. Acesta este numit în CA în locul Decanului Facultății de Navigație din cadrul Universității de Marină Civilă.

Tânărul cioban este conectat la fondurile Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) încă din 2018, când primește ajutoare minimis pentru creșterea de ovine în Cogealac. Agenția îl acuză pe acesta de nereguli cu privire la utilizarea fondurilor europene primite.

Procesul Verbal de constatare a neregulilor i-a fost înmânat lui Naceades în septembrie 2018.

content-image

Același Gheorghe Naceades, proaspăt numit în Consiliul de Administrație al Portului Constanța de către Sorin Grindeanu cu ajutorul unor grupări pesediste din Constanța, este dat în judecată și de către Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța.

content-image

Gheorghe Naceades, membru al tineretului social democrat Constanța, are 36 de ani și experiență în oierit, în timp ce fostul membru al CA-ului CN APM, Ghiorghe Bătrînca, este profesor universitar în navigație și fost decan al Facultății de Navigație din cadrul UMC.

Gheorge Naceades a fost prezent pe lista pentru alegerile locale din Constanța dar nu a reușit să intre în consiliu. Surse din cadrul PSD spun că Naceades ar fi un apropiat al lui Ion Dumitrache, pus pe funcție pentru a-i facilita acestuia afacerile în Portul Midia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.