Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unica reacție din Parlament la decizia ținută la secret de Guvern pentru creșterea vârstei de pensionare: 'Cine sunt marii pierzători ai acestei noi 'reforme'

Facebook
Diana Tusa

Florin Cîțu le ascunde românilor una dintre cele mai dezastruoase decizii pe care și-a asumat-o la Bruxelles: creștere vârstei de pensionare. Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), care urmează să fie discutat şi eventual aprobat de Comisia Europeană, conţine prevederea ca vârsta de pensionare să ajungă la 68 sau 69 de ani, în cazul bărbaţilor, şi la 65 de ani, în cazul femeilor. Asta, în condițiile în care speranţa de viaţă este de 75 de ani la femei și 69 de ani la bărbați.

Citește și: DEZASTRU pentru români: Guvernul a decis SĂ CREASCĂ vârsta de pensionare (analiza)

Din Parlament, deputata Diana Tușa atrage atenția că majorarea vârstei de pensionare nu va aduce un câștig românilor, ci fondurilor de pensii, care vor încasa în anii de cotizare sume uriașe.

”Coroborând speranța de viață din România cu noile preocupări ale Guvernului Cîțu privind majorarea vârstei de pensionare, reiese clar că singurii #câștigători sunt statul, fondurile de pensii și piața de capital. Cu toții vor încasa, timp de mai mulți ani, o căruță de bani, din care vor restitui doar o foarte mică parte… celor care vor supraviețui vârstei de pensionare. Ghiciți cine sint marii #pierzători ai acestei noi “reforme”!”, e mesajul Dianei Tușa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.