Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Creșterea economică, ironizată de un fost europarlamentar trecut pe la PDL, PMP și PLUS: 'Spre 8% pare să tindă și scorul PNL'

Cristian Preda, Bogdan Carcu

Florin Cîțu este luat peste picior de un fost europarlamentar, după ce premierul a anunțat că România are cea mai mare creștere economică din UE î trimestrul III din 2021, comparativ cu același trimestru din 2020.

Cristian Preda, fost europarlamentar trecut prin PDL, PMP și PLUS, în prezent decan al Facultății de Științe Politice a Universității București, ironizează anunțul lui Cîțu, printr-un comentariu pe pagina de Facebook a premierului.

„Florin Cîţu, spre 8% pare să tindă și scorul PNL. Felicitări!”, scrie Preda, cu referire la creșterea economică de 8% din trimestrul III.

România are cea mai mare creștere economică în trimestrul III, în comparație cu perioada similară a anului trecut, de 8%, conform datelor furnizate marți de Eurostat. România este urmată de Ungaria, cu o creștere de 6,1%, de Lituania cu 6% și Danemarca cu 5,4%. Creșterea economică a Poloniei este de 5,3%, Germania 2,5%, Franța 3,3% iar Italia 3,8%.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.