Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Creşteri salariile în industria de betting&gaming

Shutterstock
bucurie pariuri

Oferta de job-uri bine plătite este mult mai atent studiată de piaţa muncii, iar în contextul creşterii galopante a inflaţiei în România, momentan situată la 10%, românii caută locuri de muncă sigure, în industrii stabile, cu beneficii diversificate, potrivit news.ro.

Un sondaj publicat în aprilie relevă că jumătate dintre români (49,4%) consideră că situaţia lor financiară din acest an s-a înrăutăţit faţă de anul trecut, iar 43% estimează că o vor duce mai rău în perioada următoare. De altfel, inflaţia este deja o provocare majoră pentru toate economiile lumii, iar băncile centrale deja îşi ajustează politicile monetare.

"În acest context şi într-o perioadă în care piaţa muncii este marcată sezonier de o deschidere mai mare pentru cei care sunt în căutarea sau schimbarea locului de muncă, oferta de job-uri bine plătite este mult mai atent studiată. Românii caută locuri de muncă sigure, în industrii stabile, cu beneficii diversificate", conform unui comunicat.

Aproape 7 din 10 angajaţi plănuiesc să îşi schimbe jobul în 2022, după ce, în 2021, 62% dintre ei considerau că nivelul de stres a crescut, iar bunăstarea a devenit o prioritate în selecţia locului de muncă, după cum notează şi un raport recent al BestJobs, care subliniază şi faptul că piaţa muncii în 2022 se arată favorabilă candidaţilor.

Cea mai mare companie de betting & gaming din România creşte peste inflaţie salariile tuturor categoriilor sale de angajaţi şi vine cu un set de beneficii competitiv pe piaţă. Angajaţii beneficiază de asigurare medicală privată, workshop-uri şi training-uri pentru dezvoltarea personală, flexibilitate în programul de muncă, bonusuri de performanţă şi bonusuri de sărbători (Paşte, Crăciun).

"De altfel, liderul pieţei de profil a investit constant în employer branding. Poate cea mai cunoscută acţiune de solidaritate din piaţă a fost plata integrală a angajaţilor care au stat acasă în şomaj tehnic pe perioada pandemiei. Compania a decis să plătească, integral, lefurile angajaţilor din sucursale şi agenţii, închise temporar din cauza restricţiilor impuse de autorităţi. Din raţiuni de respect şi solidaritate, managementul companiei a renunţat la un procent din venituri pentru o redistribuire corectă în companie către echipele din zona de retail a busines-ului, cea mai afectată de perioadele de lock-down", se arată în comunicatul citat, care precizează că grupul Superbet ajunge la aproape 4.000, ceea ce plasează compania pe primul loc în industria de profil şi pe primele locuri în topul angajatorilor români.

În contextul creşterii galopante a inflaţiei în România, momentan situată la 10%,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.