Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crima a șocat Berlinul! Adolescent român arestat după ce a ajutat doi prieteni să-și omoare tatăl

poliție Germania

Crima a șocat Berlinul! Adolescent român arestat după ce a ajutat doi prieteni să-și omoare tatăl

Crimă șocantă în Berlin! Un bărbat de 40 de ani a fost împușcat mortal într-o parcare din vestul capitalei Germaniei, chiar de către copiii lui și prietenii acestora. Printre călăi s-ar afla și un adolescent român, în vârstă de 17 ani.

O fată de 14 ani, fratele ei de 16 ani, iubita lui de 15 ani și un adolescent român de 17 ani au fost arestați, sâmbătă, la Berlin, la patru zile după moartea violentă a unui bărbat sirian la marginea capitalei germane, primii doi fiind chiar copiii acestuia.

Potrivit cotidianulului berlinez Tagesspiegel, citat de antena3.ro, cei patru adolescenți l-au atras, marți seară, pe sirian, într-o parcare din vestul Berlinului și au tras mai multe focuri de armă imediat ce bărbatul a coborât din mașină. Nu a existat nicio șansă de salvare pentru bărbatul de 40 de ani.

Polițiștii l-au căutat pe făptaș timp de patru zile până au descoperit că este vorba despre patru adolescenți, iar victima era tatăl a doi dintre ei

Astfel, poliția germană l-a arestat pe băiatul de 16 ani, care era fiul victimei și pe tânărul român de 17 ani. Cei doi au fost duși în fața judecătorului, a spus procurorul general și se află în arest.

Potrivit parchetului, fetele de 14 și 15 ani rămân însă în libertate, acestea neîndeplinind cerințele pentru un mandat de arestare, din cauza vârstei, chiar dacă sunt responsabile penal. Ele sunt acum în grija mamelor.

Naționalitatea copiilor victimei este neclară, conform autorităților. Suspectul de 17 ani are cetățenie română, fata de 15 ani are cetățenie germană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.