Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă absolut ÎNFIORĂTOARE - Un bărbat și-a ucis tatăl cu o sapă

Un tânăr de 23 de ani din comuna Ciuperceni, județul Gorj, a fost reţinut în noaptea de luni spre marți, după ce şi-a omorât tatăl în bătaie cu o sapă. Apoi, tânărul a încercat să ascundă crima și a spus că a căzut dintr-un copac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, tânărul în vârstă de 23 de ani şi-ar fi bătut tatăl, luni seara, lovindu-l cu o sapă, iar când a văzut că nu mai respiră, a sunat la 112 şi a spus că a căzut dintr-un copac.

„Polițişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de către un tânăr de 23 de ani, din comuna Ciuperceni, cu privire la faptul că tatăl său, de 50 de ani, a căzut dintr-un copac. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul de 50 de ani , în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu fiul său, care ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații amănunțite”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ulterior, bărbatul a murit la spital.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.