Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crima care a șocat lumea: era acuzat de viol, iar înainte de proces și-a ucis soția și cei 5 copii

eu.desertsun.com
detinut puscarias puscarie sua

Oklahoma (SUA) plănuiește noi legi pentru agresorii sexuali după ce un violator și-a ucis soția și 5 copii, după care s-a sinucis, înainte de procesul în care urma să fie judecat. Un deputat propune interzicerea eliberării anticipate a anumitor infractori sexuali.

Un deputat din statul Oklahoma propune o nouă legislație menită să oprească eliberarea anticipată a anumitor infractori sexuali, după ce un violator condamnat a ucis 6 persoane - inclusiv 5 copii - în locuința sa, în noaptea dinaintea unui alt proces penal, relatează The Guardian, informează Mediafax.

Propunerea lui Scott Fetgatter vine după crimele comise în districtul său de Jesse McFadden, în vârstă de 39 de ani, despre care autoritățile spun că și-a ucis soția, pe cei trei copii ai acesteia și pe doi dintre prietenii lor înainte de a se sinucide și de a fi descoperite cadavrele lor luni.

McFadden făcuse 17 ani de închisoare pentru pentru viol din 2003. McFadden a fost condamnat inițial la 20 de ani, dar a fost eliberat în octombrie 2020, după ce a respectat legile statului care permit eliberarea anticipată a deținuților.

Fetgatter a declarat pentru NBC News că analizează acum o măsură care, dacă va fi votată, va împiedica eliberarea anticipată a deținuților condamnați pentru viol și abuz sexual asupra copiilor.

Arestat în două rânduri

La o lună după eliberarea lui McFadden, acesta a fost arestat din nou pentru că ar fi făcut schimb de mesaje și fotografii cu caracter sexual explicit cu un copil prin intermediul unui telefon mobil pe care l-a introdus ilegal în închisoare în 2016. El a fost eliberat pe o cauțiune de 25.000 de dolari.

McFadden urma să se prezinte în instanță la 1 mai pentru începerea unui proces în care era acuzat de posesie de imagini cu abuzuri sexuale asupra copiilor și de solicitare de comportament sexual cu un minor. Însă, pe 3 mai, oficiali ai forțelor de ordine locale au confirmat că cele 7 cadavre pe care le găsiseră cu două zile mai devreme - toate cu răni prin împușcare la cap - aparțineau lui McFadden, soției sale, celor trei copii ai acesteia și a doi dintre prietenii copiilor.

Infractorii sexuali înregistrați au voie să locuiască împreună cu proprii copii și cu copiii vitregi, atâta timp cât copiii nu sunt victime ale infractorului, potrivit legii din Oklahoma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.