Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crima din Aviației. Motivul incredibil pentru care a fost ucis tânărul de 25 de ani de către prietenul său. Criminalul a târât cadavrul pe scări

Politia nu treceti

Bărbatul și-a omorât prietenul în vârstă de 25 de ani, după o ceartă aprinsă. Criminalul este de altfel și cel care a anunțat autoritățile, care au găsit cadavrul tânărului.

Din primele informații, cei doi s-ar fi luat la ceartă dintr-un motiv incredibil, respectiv pe teme politice, iar de aici lucrurile au degenerat și s-a ajuns la o adevărată tragedie.

Locul crimei a fost imediat împânzit de polițiști și criminaliști care trebuie să stabilească acum cum s-a întâmplat totul. Trupul tânărului de 25 de ani a fost transportat la medicină legală pentru necropsie.

Ucigașul, de aceeași vârstă cu victima, le-ar fi spus anchetatorilor motivul pentru care a recurs la cumplitul gest. Mai exact, se pare că totul ar fi plecat de la o ceartă pe teme politice. Cei doi s-ar fi luat la bătaie iar lucrurile au degenerat.

După ce și-a omorât prietenul în bătaie, ucigașul a târât cadavrul de la etajul trei și până în fața blocului, unde l-a abandonat fără niciun pic de remușcare.

Tânărul a sunat apoi la 112 și a mărturisit că și-a omorât prietenul în bătaie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.