Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crima din Dâmbovița. Turcul și-a recunoscut fapta și a povestit anchetatorilor tot filmul ororii

politia romana
femeia ucisa si aruncata pe camp bucuresti

Turcul arestat pentru că a ucis o femeie de 38 de ani, a tranşat-o şi a aruncat-o pe un câmp de pe autostradă, şi-a recunoscut faptele. Le-a spus anchetatorilor că aceasta îi datora bani şi a lovit-o cu un scaun, dar că nu voia s-o omoare.

Ucigaşul va fi dus la locul faptei pentru reconstituire. Avocatul lui n-a depus contestaţie pentru că recunoaşte că procurorii au prea multe probe.

După ce s-a făcut că nu înţelege şi nu vorbeşte limba română, turcul de 64 ani a mărturisit crima în faţa magistraţilor care l-au trimis după gratii. Totul ar fi pornit de la bani, pentru că femeia frecventa sălile de jocuri.

Potrivit unor surse citate de observatornews.ro, în noaptea crimei Mirela venise la casa individului să discute despre datorii.

A ținut cadavrul în casă mai multe zile

Împrumutase de la el bani în repetate rânduri dar nu voia să-i mai dea înapoi. Bărbatul le-ar fi spus jduecătorilor că atunci s-a enervat, a luat un scaun şi a lovit-o până a lăsat-o inconştientă. Iniţial a crezut că a leşinat însă când şi-a dat seama că femeia este moartă a decis să scape de cadavru.

Timp de mai multe zile, spun anchetatorii, cetăţeanul turc a ţinut cadavrul ascuns în casa lui din cartierul Rahova. Locul seamănă izbitor cu o altă scenă a groazei, cea de Caracal. Dincolo de zidurile înalte de beton, sunt înghesuite sute de obiecte vechi, resturi, gunoaie, până şi două butoaie.

Apoi a tranşat cadavrul, l-a băgat în saci, l-a pus în portbagajul mașinii şi l-a aruncat la zeci de kilometri distanță pe marginea autostrăzii Bucureşti Piteşti.

Filmul ororii va fi refăcut pas cu pas

Avocatul individului a înceracat să-i găsescă scuze, susţinând că are probleme psihice şi nu şi a luat tratamentul.

„Ei au avut o relaţie amoroasă. El a explicat că atunci când a constatat că ea îl minte, el are o reacţie împotriva minciunii. A spus că, într-adevăr, dacă nu ar fi fost aceste lucruri nu s-ar fi enervat, nu ar fi depăşit anumite limite de comportament. Era sub tratament dar nu a luat tratamentul, deci a neglijat”, a spus Grigore Maian Gabriel, avocatul suspectului.

În cartierul Rahova s-a dus vestea că cetăţeanul turc şi-a recunoscut faptele. Vecinii respiră uşuraţi că a ajuns în arest.

Cadavrul femeii a fost descoperit la sfârșitul săptămânii trecute pe un câmp în apropierea Autostrăzii A1, de către câțiva muncitori în construcții. Criminaliștii au reușit să îi stabilească identitatea pe baza probelor ADN. Sora victimei le-a dezvăluit anchetatorilor că Mirela Bîtfoi practica prostituția și era dependentă de jocurile de noroc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.