Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Loredana și-a ucis prietena cu sânge rece: în sala de judecată i-a șocat pe toți prin comportamentul ei

facebook.com
crima mangalia

Magistrații Tribunalului Constanța au decis ca Loredana, tânăra care și-a ucis cu sânge rece cea mai bună prietenă, pe Alina, să rămână în continuare în arest.

Avocatul familiei victimei a făcut declarații șocante cu privire la ziua de ieri, când tânăra s-a prezentat în fața magistraților.

"Loredana a fost adusă în sala de judecată de către o domnișoară polițist și părea că nu este afectată de nimic din ceea ce se întâmpla în jurul său.

Avocatul desemnat din oficiu s-a apropiat de ea și i-a șoptit câteva cuvinte, moment în care Loredana a început să râdă. Aceasta și-a păstrat buna dispoziție până în momentul în care în sală a intrat judecătorul de drepturi și libertăți.

”A crezut că va primi arest la domiciliu”

În timp ce procuroarea a solicitat menținerea arestului preventiv față de autoarea omorului, avocatul său a încercat, fără temei și fără argumente, să solicite modificarea măsurii din arest preventiv în arest la domiciliu, arătând că în viitor va solicita chiar și controlul judiciar.

În același timp, colțurile gurii Loredanei au căzut și consternarea a înlocuit veselia de pe fața sa.

Ai fi putut crede că nu înțelege nimic din ceea ce se întâmpla atunci. Probabil, chiar a crezut că va primi arest la domiciliu și se va întoarce acasă, nicidecum în penitenciar", a declarat avocatul Florin Răican, potrivit Antena 3.

Apărătorul familiei fetei ucise își menține decizia de a solicita magistraților să schimbe încadrarea juridică a faptei din omor în omor calificat, având suficiente probe în acest sens.

Crima din Mangalia, tragedia care a şocat o ţară întreagă

Tragedia s-a produs în noaptea de 5 spre 6 august 2023, atunci când Loredana (18 ani) a ucis-o pe prietena ei cea mai bună, Alina (18 ani), într-un moment de furie.

După ce şi-a dat seama că i-a luat viaţa prietenei sale, Loredana a pus la cale un plan pentru a scăpa nepedepsită şi a pus trupul într-o valiză pe care a transportat-o ulterior cu un taxi.

Iniţial, a avut intenţia de a merge cu valiza în judeţul Vaslui, însă s-a răzgândit atunci când taximetristul din Mangalia a refuzat cursa.

Într-un final, ea a ajuns în parcul Tosca din Mangalia, acolo unde a aşezat cadavrul sub o bancă, apoi s-a întors în camera de hotel în care era cazată.

Acolo, ea a început să şteargă urmele crimei şi apoi a scăpat de arma cu care i-a luat viaţa Alinei. A doua zi, tânăra a mers la locul de muncă, acolo de unde a şi fost luată de poliţiştii care au investigat crima.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.