Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă în Arad: Cadavrul unui bărbat de 60 de ani a fost descoperit la o fermă

politie bun

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit la o fermă din judeţul Arad, primele concluzii ale anchetatorilor fiind că a fost ucis în urma unui jaf, iar un suspect a fost reţinut, în timp ce altul este dat în urmărire.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Livia Pescar, a declarat sâmbătă că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 despre prezenţa cadavrului într-o fermă din extravilanul localităţii Şagu.

Întrucât cadavrul prezenta urme de violenţă, la faţa locului s-a deplasat echipa complexă de cercetare, formată din poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad şi medicul legist, potrivit Agerpres.ro.

"Din cercetările efectuate s-a stabilit că victima, un bărbat de 60 de ani din Arad, ar fi decedat în urma unor traumatisme în zona capului, iar din locaţia unde fusese găsit lipsesc mai multe bunuri: două televizoare LCD, un autoturism şi aproximativ 800 de litri de motorină, care se găseau într-un rezervor de tractor. În urma investigaţiilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz au fost emise trei mandate de percheziţie la imobilele a trei bărbaţi din localitatea Mănăstur, comuna Vinga. La domiciliul unui tânăr de 26 de ani a fost găsit unul dintre televizoare şi alte bunuri care ar fi aparţinut victimei", a declarat Livia Pescar.

Din primele investigaţii efectuate s-a stabilit că suspectul de 26 de ani, împreună cu un alt tânăr, de 29 de ani, din localitatea Satchinez (judeţul Timiş), ar fi comis crima iar o parte dintre bunurile sustrase ar fi fost vândute în judeţul Timiş.

Tânărul de 26 de ani a fost dus la audieri, celălalt fiind dat în urmărire.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.