Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă în Dolj: un tânăr şi-a ucis o cunoștință, după care s-a autodenunţat

click.ro
masina politie

Un tânăr de 23 de ani din Golenți, județul Dolj, a ucis un bărbat după o ceartă, apoi s-a autodenunţat la Poliție, informează Mediafax.

Polițiștii din Calafat au fost sesizați luni după-amiază prin 112, de către un tânăr de 23 de ani, că, în timp ce se afla în satul Golenți, ar fi omorât o persoană.

Polițiștii au găsit apelantul, precum și un bărbat de 56 de ani, tot din satul Golenți, în stare de inconștiență. Ambulanța chemată acolo a constatat apoi decesul bărbatului de 56 de ani.

„În fapt, în cursul zilei de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, în locuința bărbatului de 56 de ani, din municipiul Calafat, sat Golenți, în urma unui conflict spontan, acesta ar fi fost lovit cu un cuțit în zona gâtului, de tânărul de 23 de ani, lovitură în urma căreia a rezultat decesul primului. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, informează IPJ Dolj.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.