Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă MACABRĂ în Vaslui: Doi gemeni i-au SPINTECAT capul unchiului lor cu un topor și apoi s-au ascuns într-o biserică

jurnal.md
topor

Crimă sălbatică într-un sat din Vaslui, luni noaptea, unde doi frați gemeni l-au omorât pe fratele tatălui lor, cu un topor. Mama băieților, care au 29 de ani, îl chemase pe cumnatul ei ca să încerce să-i liniștească pe cei doi. N-a mai apucat, a fost atact chiar la poartă.

Citește și: Exemplu și pentru alegerile locale din România? Cum a evoluat numărul cazurilor de CODIV în primul tur: cazul Poloniei

Cei doi frați gemeni din localitatea Gura Idrici, comuna Roșiești, l-au lovit pe unchiul lor cu o secure în cap. Martorii, citați de Vremea Nouă, spun că bărbatul avea capul despicat. După ce au comis crima, gemenii au fugit de la locul faptei și au fost căutați de către polițiști. Ei au fost găsiți în cele din urmă în satul Rediu, în clopotnița unei biserici. Aceștia au fost încătușați de către oamenii legii și duși la audieri. Cazul a intrat acum în atenția procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Despre frații Ionuț și Costel Axinte toată lumea vorbește că ar fi "trimișii Diavolului pe pământ". În urmă cu mai mulți ani, cei doi au incendiat o mașină a poliției, după un conflict cu șeful de post din comună. În ultima perioadă aceștia munceau ca sezonieri prin țară, iar din când în când veneau acasă, pentru a-și cheltui banii.

De fiecare dată când se întorceau în sat, gemenii intrau în conflict cu părinții lor. Tatăl, care are o semipareză pe partea dreaptă, era constant ținta bătăilor celor doi. Pentru a nu mai avea probleme cu ei, mama acestora s-ar fi adresat, în urmă cu câteva săptămâni, poliției și Parchetului Bârlad, pentru a emite un ordin de protecție împotriva bătăușilor. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, aseară conflictele au reizbucnit în familie, iar pentru a le aplana, mama lor a apelat la ajutorul unui frate de-al tatălui, care a mai intervenit pentru a-i cuminți pe cei doi scandalagii.

Citește și: Povestea cu SUPRA AGLOMERAREA secțiilor de ATI cu bolnavi de coronavirus, aruncată în aer de prefectul de Galați

Azi-noapte însă, bărbatul nu a mai apucat să intre casă, să vadă despre ce este vorba. A fost atacat încă de la poartă, iar printr-o lovitură de secure, frații l-au omorât pe loc.

"Așa ceva eu nu am mai văzut în viața mea. Acum regret că m-am dus să văd despre ce e vorba pentru că imaginea aia mă va urmări mult timp de acum înainte. Se știa că erau puși pe certuri și bătăi tot timpul, tatăl lor nu scăpa niciodată de pumnii lor. Cel care mai aplana conflictele era Constantin, unchiul lor. L-au omorât dintr-o singură lovitură de secure" ,a declarat un vecin al familiei Axinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.