Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă macabră între drogații de la Arad: doi studenţi marocani, arestaţi după ce ar fi ucis un tunisian

Doi studenţi marocani au fost arestaţi preventiv după ce ar fi ucis un cetăţean tunisian într-un apartament din municipiul Arad, conflictul pornind, potrivit primelor date din anchetă, de la consumul de droguri şi alcool, informează Agerpres.

Apartamentul în care tunisianul a fost omorât era închiriat de către suspecţi, iar cadavrul a fost descoperit a doua zi, a comunicat, duminică, Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Potrivit anchetatorilor, suspecţii au 20 şi 21 de ani, iar unul dintre ei şi-a cunoscut victima în aceeaşi zi, "consumând împreună mai multe beri la terase din zona Vlaicu". Între victimă şi studenţii marocani ar fi apărut neînţelegeri "pe fondul consumului de alcool şi de droguri".

"În timp ce se îmbrânceau, unul dintre cetăţenii marocani a apucat victima cu mâinile de gât şi a început să o strângă puternic, în acelaşi timp celălalt marocan i-a aplicat lovituri cu pumnul în zona stomacului şi cu un cablu tv l-a lovit peste picioare pentru a ţine victima imobilizată. Primul inculpat a strâns victima de gât până a leşinat şi a decedat. Al doilea inculpat a filmat cu telefonul", au informat procurorii.

A doua zi de dimineaţă, o persoană la sunat la 112 pentru a cere ajutor, iar un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului.

"Un echipaj de la Ambulanţă a încercat resuscitarea victimei, dar aceasta era deja decedată. Cadavrul a fost trimis la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei", a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Poliţiştii i-au reţinut pe inculpaţi, iar sâmbătă au fost arestaţi preventiv de către judecători pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.