Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă ȘOCANTĂ! Un adolescent de 17 ani și-a aruncat colegul de muncă, de 61 de ani, în cazanul centralei termice, apoi s-a dus să se tundă

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

O crimă şocantă a avut loc în Bistriţa. Un adolescent de 17 ani şi-a aruncat colegul de muncă, un paznic de 61 de ani, în flăcările din cazanul centralei termice, apoi s-a dus să se tundă. Poliţia l-a ridicat chiar din frizerie, scrie observator.tv.

Un bărbat de 61 de ani din comuna bistriţeană Coşbuc a fost dat dispărut miercuri, 1 august, de la locul de muncă, fabrica austriacă de prelucrare a lemnului Doce Huber de la ieşirea din localitate. Potrivit apropiaţilor familiei, acesta şi-a sunat soţia, s-a văiatat de câteva ori, după care convorbirea s-a întrerupt. Speriată, femeia a dat fuga la locul de muncă al soţului său, însă acesta parcă intrase în pământ.

Bărbatul era paznic al fabricii, în atribuţiile sale intrând şi verificarea centralei termice, care alimenta uscătoarele unităţii de prelucrare a lemnului. Centrala se alimenta automat, însă din când în când trebuia verificată, pentru ca nu cumva vreun buştean să se blocheze în cuvă. Imaginile de pe camerele de supraveghere ale fabricii îl surprind pe bărbat, intrând de mai multe ori în camera centralei termice, alături de un tânăr de 17 ani, care, de câteva luni, era în probe acolo.

Citește și: IREAL Ce numere au ieșit la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc: Anunțul făcut de Loteria Română

La un moment dat, în jurul orei 22:30, din camera respectivă mai este surprins ieşind, în fugă, doar tânărul de 17 ani, iar bărbatul de 61 de ani este de negăsit. În urma anchetei poliţiştilor, pe fir au intrat şi procurorii, care ar fi ajuns la concluzia că este vorba despre o crimă.

O eroare la centrala termică l-a determinat pe adolescentul de 17 ani să o închidă, iar în urma cercetărilor s-a ajuns la concluzia că bărbatul a ars de viu în centrala termică ce alimenta un uscător de lemne.

Anchetatorii cred că bărbatul nu a căzut accidental în cuva care alimenta centrala termică, ci a fost împins acolo, chiar de către adolescentul de 17 ani, care se afla în noaptea respectivă acolo.

Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, adolescentul de 17 ani a mers a doua zi la frizerie în oraşul Năsăud, pentru a-şi aranja podoaba capilară. De acolo a fost ridicat de către poliţişti şi dus la audieri. În prima fază acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior un judecător a fost convins de probele pe care anchetatorii l-au adunat să admită arestul preventiv pentru 30 de zile.

Adolescentul chiar şi-ar fi recunoscut în prima fază vina, răzgândindu-se ulterior.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.