Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă odioasă în Rusia:O tânără şi-a omorât amantul, pe soţia acestuia şi pe cele două fiice

rt.com
crima

Crimă terifiantă în regiunea Tula din Rusia. O tânără de 25 de ani a omorât cu bestialitate familia amantului său. Este vorba de soţia acestuia şi doi copii ai cuplului - o fetiţă de şase şi alta de patru ani.

Potrivit presei ruse, amanta şi sora acesteia veniseră în apartamentul bărbatului, unde au consumat împreună alcool. La un moment dat, soţia bărbatului a venit pe neaşteptate acasă, însoţită de cele două fetiţe. Vecinii spun că cei din apartament s-au baricadat şi nu deschideau uşa, iar după câteva minute de scandal au lăsat-o pe femeie să intre. Soţia s-a revoltat şi s-a încăierat cu amanta beată. Atunci, tânăra a înjunghiat-o pe femeie. Sora amantei spune că imediat a ieşit afară, iar atunci când s-a întors, a descoperit cele patru cadavre. Poliţiştii o suspectează însă şi pe sora tinerii că a participat la teribilul măcel.

Bărbatul a fost găsit înjunghiat, iar cele două copile au fost descoperite fără suflare în baie. După uciderea familiei, apartamentul a fost incendiat. Cei doi soţi mai aveau o fiică de 12 ani, care a scăpat cu viaţă pentru că nu era acasă în acele momente, conform jurnal.md. Suspectele au fost arestate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.