Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la Botoșani, după ce doi elevi s-au lovit cu pumnii și picioarele chiar în sala de clasă

facebook.com
politia

Doi elevi ai școlii din localitatea Dângeni, județul Botoșani, au fost filmați când se lovesc cu pumnii și picioarele în sala de clasă. Poliția a început o anchetă în acest caz, iar conducerea școlii le-a scăzut notele la purtare atât celor doi bătăuși, cât și elevului care a filmat incidentul, potrivit Mediafax.

Consiliul Profesoral al școlii din localitatea Dângeni a decis miercuri ca trei elevi, cei doi implicați în bătaie și cel care a filmat și distribuit imaginile, să fie sancționați cu mustrare scrisă și cu scăderea notei la purtare.

„Conducerea școlii a decis scăderea notei la purtare în urma recomandărilor Consiliului. Singura măsură pe care conducerea școlii o putea lua era mustrarea scrisă, însoțită de scăderea notelor la purtare. Elevii vor avea notele scăzute la 6, 7 și 8. Elevii regretă incidentul, sunt speriați și vor fi incluși întru-un program de consiliere personală”, a declarat Alina Achițenei, directorul școlii generale din Dângeni.

Citește și: O femeie a fost atacată de un porc mistreţ. Populația a fost avertizată printr-un mesaj Ro-Alert

După ce imaginile extrem de violente cu bătaia celor doi elevi care își împart pumni și picioare chiar în sala de clasă au apărut online, Inspectoratul de Poliție Botoșani s-a autosesizat și a declanșat o anchetă.

„Inspectoratul de Poliție Botoșani s-a autosesizat în acest caz. Se fac cercetări într-un dosar penal pentru lovire și alte violențe”, a spus Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.