Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă oribilă în Suceava, lângă casa unui preot

Twitter
politie crima

Un tânăr de 24 de ani din Suceava a fost înjunghiat de mai multe ori, de un tânăr de 17 ani, cu care băuse mai devreme și cu care, apoi, s-a certat. Bărbatul înjunghiat a reușit să ajungă până lângă casa unui preot din orașul Liteni și acolo a murit, soția preotului fiind cea care l-a găsit, potrivit Mediafax.

Un scandal izbucnit, sâmbătă noaptea, pe fondul consumului de alcool, s-a sfârșit tragic pentru un tânăr de 24 de ani care a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu un briceag de un tânăr de 17 ani cu care s-a certat.

Incidentul s-a petrecut aproape de locuința unui preot din oraș, iar soția acestuia a fost cea care a sunt la 112.

Inițial, cei doi tineri s-au certat pe terasa unui bar din orașul Liteni însă conflictul a fost aplanat de ceilalți clienți. Mai târziu, după ce tânărul de 24 de ani a părăsit localul, a fost urmărit de adolescentul de 17 ani și înjunghiat de mai multe ori.

Citește și: Cutremur în lumea spionajului: se clatină organizația 'Cinci Ochi' (presă)

Deși avea hemoragie puternică, tânărul înjunghiat a reușit să ajungă până în apropierea casei preotului din localitate, unde a căzut la pământ. Alertată de gălăgie, soția preotului a ieșit afară să vadă ce se întâmplă și l-a găsit pe tânăr, ea fiind cea care a anunțat poliția.

„A fost un conflict spontan între doi tineri, pe fondul consumului de alcool. Unul dintre tineri l-a înjunghiat pe celălalt cu un briceag, de mai multe ori. Incidentul s-a petrecut pe stradă, în apropierea locuinței unui preot din oraș, soția acestuia fiind cea care a alertat poliția. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.

Ancheta în acest caz a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, adolescentul de 17 ani urmând să fie prezentat instanței, luni, cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.