Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă oribilă în Prahova: Bărbat, ucis cu bestialitate de două persoane. De la ce a pornit conflictul

Linkdin
acces interzis politia crima

Un bărbat de 47 de ani a decedat, după ce a fost lovit şi de două persoane, au anunţat reprezentanţii IPJ Prahova. Evenimentul s-a produs în oraşul Boldeşti-Scăeni, unde bărbatul fusese chemat la un vecin pentru a strânge fân. Pe fondul consumului băuturilor alcoolice şi al unor neînţelegeri legate de o căpiţă de fân, cei doi bărbaţi l-au lovit şi înjunghiat pe acesta. Agresorii au fost prinşi de poliţie, iar procurorul a dispus reţinerea acestora pentru 24 de ore, fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Victor Ponta, atac INCENDIAR la adresa Guvernului: Liberalii ori ne mint, ori sunt incompetenți

„În urma unui apel 112, mai multe echipe de poliţişti şi jandarmi s-au deplasat în Boldeşti Scăeni, ocazie cu care au găsit un bărbat de 47 de ani decedat, prezentând leziuni traumatice. La faţa locului s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova şi un medic legist care au efectuat cercetări, stabilind faptul că persoana decedată este victima unui omor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.
Sursa citată precizează că „din cercetările efectuate a rezultat faptul că persoana a fost chemată pentru a strânge fân la o adresă învecinată, apoi pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri legate de o capiţă de fân, doi bărbaţi l-ar fi lovit cu un obiect contondent şi un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui şi abdomenului. Victima a decedat”.
Reprezentanţii IPJ Prahova mai spun că cei doi bărbaţi au fost prinşi de poliţişti, procurorul dispunând reţinerea acestora pentru 24 de ore, fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.