Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă pasională groaznică în Neamț. I-a tăiat gâtul amantului sexagenar după o discuție în contradictoriu

Newsbug.org
scena crimei crima police

O crimă oribilă a avut loc zilele trecute, o femeie căsătorită fiind acuzată că şi-a ucis amantul sexagenar din Neamţ. I-a tăiat gâtul cu un cuţit, iar după faptă nu a solicitat ajutorul cadrelor medicale pentru victimă, dând apoi declaraţii confuze.

Autoarea omorului este o femeie de 44 de ani, de loc din comuna Sagna. Aceasta ar fi avut o relaţie extraconjugală cu un consătean mai în vârstă, în etate de 62 de ani, pe care îl mai vizita din când în când. Acum două zile, pe fondul consumului de alcool a izbucnit o ceartă, relatează Adevarul.

Pe la ora 23.00, conflictul verbal a degenerat, iar nemţeanca, mamă a doi copii, a reacţionat violent și i-a tăiat gâtul cu cuțitul. Victima a avut mai multe lovituri în zona toracică, dar fatale au fost cele din zona gâtului, una secţionându-i jugulara. Sexagenarul ucis a fost găsit de o fiică.

La anchetă, acuzata a spus că i-ar fi aplicat bărbatului o singură lovitură cu cuţitul. A mai susţinut că a dorit să sune la Ambulanţă, dar victima nu i-a dat telefonul. Apoi a plecat la o rudă, dar nici de la aceasta nu a alertat autorităţile, pentru că nu ar fi găsit un mobil. Autoarea crimei a fost arestată alaltăieri, 4 decembrie 2022.

Despre acest caz, procurorul Marius Ianuş, purtătorul de cuvânt al Parchetului Neamţ, a declarat pentru ZCH.ro: „Martorii spun că l-ar fi vizitat frecvent, ea spune că nu aveau nici un fel de relaţie. Totuls-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Bărbatul a fost găsit cu patru-cinci plăgi înjunghiate, însă cea din zona cervicală i-a fost fatală“.

Tot zilele trecute, un adolescent de 15 ani era să ucidă trei persoane, care participau la o petrecere într-un apartament din Roman. Cheful s-a terminat într-o baie de sânge, două victime fiind încă în stare gravă la spital. În locuinţă erau mai multe persoane şis-a consumat alcool, iar la un moment dat spiritele s-au încins.

Asta după ce concubinul mamei minorului a vrut să pună capăt chefului.  Adolescentului nu i-a fost pe plac decizia şi a reacţionat violent. Cu un cuţit s-a repezit asupra bărbatului cu care trăia mama sa, i-a aplicat câteva lovituri, după care a mai rănit alte douăpersoane. Autorul a fost arestat pentru tentative de omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.