Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă rezolvată după 40 de ani: Americanul care ar fi ucis o tânără şi i-ar fi aruncat trupul într-un canal, reținut. Individul a folosit 13 identități false

bbc.com
suspect crima sua

Crimă rezolvată după 40 de ani: Americanul care ar fi ucis o tânără şi i-ar fi aruncat trupul într-un canal, reținut. Individul a folosit 13 identități false.

Un suspect de crimă din Florida care a apărut de trei ori în show-ul America's Most Wanted a fost arestat după aproape patru decenii, relatează BBC. Donald Santini, în vârstă de 65 de ani, ar fi folosit 13 identităţi false pentru a se sustrage arestării pentru uciderea unei femei de 33 de ani din Florida, în 1984, au transmis autorităţile.

El a fost căutat pentru uciderea tinerei Cynthia Wood, de 33 de ani care trecea printr-un divorţ cu soţul ei. El a fost ultima persoană văzută cu ea pe 6 iunie 1984, înainte ca detectivii să-i descopere cadavrul, strangulat şi abandonat într-un canal.

„Arestarea lui Donald Santini pune capăt unui caz de lungă durată şi face dreptate victimei şi familiei ei după aproape patru decenii de aşteptare”, a declarat şeriful Chad Chronister din comitatul Hillsborough, Florida, într-un comunicat.

Ce au descoperit autoritățile

Autorităţile au spus că a fost identificat ca suspect la scurt timp după crimă şi că a fugit imediat din comitatul Hillsborough.

Santini a apărut de mai multe ori în emisiunea de televiziune America's Most Wanted - în 1990, 2005 şi 2013.

Multe agenţii, inclusiv FBI, au lucrat intens la acest caz ani de zile. Căutarea a dus anchetatorii în Texas, California şi chiar până în Thailanda, fără succes însă, până anul acesta.

A fost un pont venit de la Regional Fugitive Task Force Florida/Caraibe care dus la capturarea lui.

Santini a fost arestat şi acuzat de crimă de gradul întâi în San Diego, înainte de a fi extrădat la închisoarea Hillsborough din Tampa, Florida, la începutul acestei săptămâni.

Locuise într-o mică suburbie din San Diego, numită Campo, sub numele de Wellman Simmonds.

El a ispăşit anterior o pedeapsă de închisoare pentru că a violat o femeie în timp ce era staţionat în Germania.

Şi în 1983, el a fost acuzat de tâlhărie calificată în legătură cu jaful de la un magazin de proximitate în Texas, statul său de origine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.