Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă TERIBILĂ înainte de Crăciun: Un tânăr și-a UCIS tatăl cu o lovitură de cuțit, după ce s-au întors de la cumpărăturile pentru sărbători

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Un tânăr de numai 20 de ani, student la o facultate din Cluj, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava după ce şi-a ucis tatăl. Nenorocirea s-a petrecut vineri seară, în locuinţa din Dorna Candrenilor a familiei Chiforescu, informează monitorulsv.ro

Nimic nu avea să prevestească nenorocirea care s-a abătut asupra acestei familii. Din primele date ale anchetei, în cursul zilei de vineri, Florin şi Nicoleta, părinţii tânărului ar fi fost la cumpărături, iar apoi s-au retras acasă. Aici, tatăl şi fiul, Raul Chiforescu, ar fi băut mai multe pahare de vin, iar la un moment dat între cei doi ar fi izbucnit o ceartă.

Lucrurile au degenerat, iar în discuţie ar fi intervenit şi mama, dar fără a putea opri tragedia. În circumstanţe care încă sunt în curs de elucidare, Raul a pus mâna pe cuţit şi l-a lovit pe tatăl său. A fost vorba de o singură lovitură, care s-a dovedit fatală.

Citește și: S-a AFLAT! Cine va ÎMPĂRȚI, de fapt, cele 10 milioane de euro din Fondul Suveran de investiții locale

Chemată de urgenţă la faţa locului, echipa medicală de la Ambulanţa Vatra Dornei nu a mai putut face nimic şi a declarat decesul bărbatului în vârstă de 42 de ani.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, care urmează să stabilească dacă a fost vorba de legitimă apărare sau de omor. Procurorul criminalist de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a solicitat duminică, 23 decembroe, arestarea preventivă a tânărului în vârstă de 20 de ani. Tribunalul Suceava a admis propunerea și a dispus arestarea preventivă a lui Raul Chiforescu, pentru următoarele 30 de zile. El este acuzat de omor calificat.

Raul Chiforescu absolvise cursurile Liceului „Ion Luca” din Vatra Dornei, iar acum era student în anul doi la o facultate din Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.