Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminal din Rusia, prins în România: Interpolul a intrat pe fir

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat din Republica Moldova, condamnat la 15 ani de închisoare pentru crimă şi căutat de autorităţile din Rusia, a fost depistat de autorităţi în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa.

"În data de 6 ianuarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un autocar, un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, în vârstă de 48 de ani. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă Interpol cu menţiunea persoană urmărită internaţional în vederea arestării, emisă de autorităţile din Rusia, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 15 ani pentru săvârşirea infracţiunii de crimă pe teritoriul acestui stat", au transmis reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, relatează Agerpres.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui în vederea luării măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.