Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminal la volan: Un șofer de 21 de ani a fost găsit pozitiv la consumul de droguri

Testare, canabis, drugtest

Un şofer de 21 de ani a fost oprit pentru control pe DJ 712A în localitatea dâmboviţeană Burduca şi a fost depistat pozitiv la drugtest, informează, duminică, IPJ Dâmboviţa.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti şi cei de la Secţia nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au oprit pentru control, pe drumul judeţean 712A, în localitatea Burduca, un autoturism condus de un bărbat de 21 de ani, din Mogoşani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare pentru depistarea consumului unor substanţe interzise, reieşind indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive", precizează IPJ Dâmboviţa.

Şoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise, scrie agerpres.ro.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Conform IPJ Dâmboviţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică au avut loc multiple controale pe drumurile din judeţ, la care au luat parte peste 160 de poliţişti sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

"Activităţile desfăşurate au vizat şi depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care pun în pericol circulaţia pe drumurile publice, îndeosebi a celor care se urcă la volan sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe interzise (...). Au fost constatate 3 infracţiuni, iar, pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 418 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 160.000 de lei", anunţă IPJ Dâmboviţa.

Din totalul sancţiunilor aplicate, 92 au fost pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi 319 pentru nerespectarea regulilor de circulaţie. Au fost controlate peste 700 de autovehicule şi peste 970 de persoane au fost legitimate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.