Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminalul din Caracal și-a BĂTUT JOC de anchetatori: i-a plimbat pe malul Dunării, acolo unde spunea că a aruncat trupul uneia dintre victime

Inquam Photos / Octav Ganea
Gheorghe Dinca

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, bărbatul care a sechestrat, violat și ucis două tinere, își bate joc de anchetatori. Luni, acesta i-a dus pe malul Dunării, în zona Corabia, unde spunea că ar fi aruncat trupul uneia dintre victimele sale.

Sursele STIRIPESURSE.RO spun că Dincă este un personaj taciturn, căruia trebuie să-i scoți vorbele cu cleștele. Deși cu o zi înainte, acesta părea să fie dispus să dea toate amănuntele pentru ca resturile victimelor sale să fie găsite, luni acesta pare să-și fi schimbat opinia.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

Astfel că ore în șir, polițiștii și procurorii au căutat pe malul Dunării, fără rezultat însă. Gheorghe Dincă va fi audiat, în continuare, în speranța că anchetatorii vor găsi trupurile, fie ele și carbonizate, ale fetelor care au avut ghinionul să dea peste criminalul în serie din Caracal.

"Ne-a dus de nas, a spus că ne zice unde a aruncat trupul, dar s-a răzgândit. Nu vom abandona căutările și sperăm ca, în scurt timp, să găsim rămășițele", au declarat surse judiciare.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit în cazul crimelor din Caracal: ‘Pentru așa ceva, pedeapsa capitala este prea puțin’

Anchetatorii l-au adus, luni după-amiază, pe Gheorghe Dincă, pentru reconstituirea celor două crime din Caracal, pe care acesta le-a recunoscut. Dincă a fost dus şi acolo unde se presupune că a aruncat cel puțin una dintre victime. Acesta a fost adus în Corabia pentru procedură.

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei. Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus că remușcările l-au determinat pe clientul săi să își recunoască faptele.

Cel puțin una dintre victimele criminalului Gheorghe Dincă a fost aruncată în râul Olt, anchetatorii identificând rămășițe umane arse lângă apă, conform unor surse.

Citește și: Fosta iubită a lui Radu Mazăre, unsă șefă la MAI! Numire-cheie la Interne

Surse apropiate anchetei spuneau că ar fi vorba despre trupul Luizei, fata dispărută în aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.