Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminalul vânzătoarei de pe Calea Victoriei a fost PRINS

crima

Ucigașul vânzătoarei a fost prins de către polițiști, după ce aceștia au făcut mai multe filtre în București pentru prinderea lui. El se ascundea în curtea unui bloc din vecinătate. Bărbatul se întorsese inițial la locul faptei ca să vadă care este starea fostei sale iubite.

Colegele vânzătoarei au susținut că cei doi formau un cuplu timp de nouă luni, după care ea a rupt relația pentru că el nu avea nicio slujbă și nu mai voia să-l întrețină. Acum o lună, bărbatul i-a spus că și-a găsit de lucru ca paznic la un market, așa că s-au împăcat. Ulterior, el a renunțat la slujbă.

Fetele au mai spus că bărbatul era extrem de violent și o amenința că o omoară și dacă nu șterge niște poze de pe Facebook. Femeia venise chiar de mai multe ori la serviciu cu un ochi vânăt sau cu urme pe mâini de la lovituri. Deşi depusese o plângere la Poliţie, ea primea mesaje de ameninţare cu moartea de la bărbat.

Alina Petre, patroana magazinului, a declarat că ea însăși a văzut mesajele de amenințare pe care fostul iubit al femeii i le trimitea acesteia. Totodată, Petre a acuzat autoritățile că nu au făcut nimic pentru a o proteja pe aceasta, deși știau situația cu care se confruntă.

”Sunt marcată pentru că știu ce i se întâmplase de șase luni. O teroriza și autoritățile nu au făcut nimic s-o protejeze. E crimă asta, nu ne jucăm! Fostul ei iubit a venit de câteva ori, nici nu mai știu de câte ori, la magazin. Încerca să se împace cu ea. Dacă nu reușea, îi trimitea mesaje de amenințare pe care mi le și arăta”, a susținut Alina Petre.

"L-am văzut pe bărbat de câteva ori. Mi s-a părut un om ciudat, foarte insistent, o păzea pe la magazin... Am văzut mesajele pe care i le trimitea. Ea şi-a schimbat de foarte multe ori numărul de telefon. Anul trecut, omul acesta a vrut să se sinucidă. Sunt în stare de şoc şi mi se pare groaznic ceea ce se întâmplă, mai ales că ea sesizase autorităţile de foarte multe ori", a declarat Alina Petre.

Amintim că o femeie a fost ucisă, joi dimineață, de fostul iubit cu mai multe lovituri în inimă în magazinul de pe Calea Victoriei din centrul Capitalei, unde lucra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.