Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criminologul Dan Antonescu îl CONTRAZICE pe avocatul familiei Luizei: 'Mi se pare o pistă forțată'

Stirescu.ro
Dan Antonescu

Criminologul Dan Antonescu îl contrazice pe avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, care susține că cenușa și oasele găsite ieri într-o pădure lângă Caracal ar fi fost puse acolo în urmă cu câteva zile.

Citește și: Un SINDICALIST din poliție SPULBERĂ speculațiile: de ce i s-a CONFESAT, de fapt, Dincă polițistului de la Omoruri

"Ce afirmă domnul avocat este dreptul dumnealui. Așa cum spunea mai devreme că Dincă e sfătuit ce să declare pentru a muta încadrarea de la omor la lovituri cauzatoare de moarte. Acest om are dreptul la alpărare și la un avocat care să îl învețe să se apere. Ce spune el, e problema lui. Instanța nu e obligată să meargă pe varianta lui. Probele sunt foarte clare, e vorba de omor calificat.

Referitor la probe, se va stabili dacă acele oseminte aparțin unela din cele două victime, pentru că este foarte posibil ca și din a doua victimă să fi rămas ceva și să fi transportat rămășițele în altă parte sau poate fi vorba de o altă victimă. Probele plantate mi se pare o pistă forțată", a declarat Dan Antonescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.