Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu crede că se acordă prea multă atenție subiectului Iohannis - NATO. 'E mai puțin important pentru destinul României'

Youtube
Crin Antonescu

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu a comentat la Digi 24 șansele lui Klaus Iohannis de deveni secretar general al NATO după ce își termină actualul mandat de președinte al României.

„E mai puțin important pentru destinul României. Este important din punct de vedere prestigios ca un fost președinte al României, în cazul nostru, să ocupe o funcție așa importantă precum secretar general al NATO, sau oricare alta despre care se vorbește. Dar nu mie se pare esențial. România nu câștigă enorm sau nu pierde dacă acest lucru se întâmplă sau nu se întâmplă”, a declarat Crin Antonescu.

Antonescu: Poziția Statelor Unite a fost destul de clară

Referitor la șansele lui Klaus Iohannis de a deveni secretar general al Alianței Nord-Atalntice, Antonescu susține că SUA deja s-au pronunțat în acest sens.

„Chiar nu știu că nu am niște date. Cred că poziția Statelor Unite a fost destul de clară, dar mi se pare mai puțin important pentru viitorul României”, a spus fostul lider al liberalilor.

Pe cine susține SUA pentru funcția de secretar general al NATO

Premierul francez a precizat că experința lui Mark Rutte îl recomandă pentru postul de secretar general al Alianței Nord-Atlantice. Statele Unite, Germania și Marea Britanie sprijină și ele candidatura acestuia, în timp ce Ungaria a anunțat că se opune.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.