Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu, despre cazul Florian Coldea: 'Nu e vorba despre o persoană, e un sistem'

SRI

Crin Antonescu a fost președintele Senatului, iar în timpul celei de-a doua suspendări a lui Traian Băsescu, a deținut funcția de președinte interimar al României. Din aceste funcții, și nu numai, Antonescu a avut acces la multe informații de la SRI și i-a cunoscut pe șefii serviciului. În urma celor întâmplate cu Florian Coldea, fostul prim-adjunct al șefului SRI în ultimii 12 ani, Antonescu a tras un semnal de alarmă.

”Nu am să comentez foarte mult de trecerea pe linie moartă a lui Coldea. Nu e vorba despre o singură persoană, e vorba despre un sistem. Eduard Hellvig, aşa cum îl cunosc e una din speranţele mele că va fi mai bine în România. Aşa sper.”, a spus Crin Antonescu la Antena 3.

Citește și: Michelle Obama a ajuns la mâna unei românce: Cine e și ce i-a dat

Fostul lider al PNL a abordat și subiectul implicării serviciilor în politică. El lasă să se înțeleagă că suspendarea lui Traian Băsescu a eșuat în 2012 tocmai din aceste motive.

”Nu ştiam de întâlnirile lui Ponta cu Kovesi şi Ghiţă. Au fost momente publice care au dus la ruperea USL. Azi, privind la toate informaţiile publice, îmi dau seama că, din capul locului, lucrurile au fost compromise. De la suspendarea lui Traian Băsescu, mi-am dat seama că jocurile erau făcute de unii, în altă parte. Domnul Ponta şi domnul Băsescu au pus-o pe doamna Kovesi în funcţie.”, a punctat Antonescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.