Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu îl SPULBERĂ pe Klaus Iohannis: 'E o zonă MLĂȘTINOASĂ'

antonescu-iohannis

Crin Antonescu lansează un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis. Antonescu e de părere că șeful statului copiază din obiceiurile predecesorului său, Traian Băsescu. ”E o zonă mlăștinoasă”, cataloghează Antonescu modul în care se manifestă șeful statului.

”Sunt asemănătoare, nu neapărat cu Traian Băsescu și aventurile lui, ci cu promiscuități care fac parte din România. Eu sper ca ele să devină clare, cândva.

Fac, din păcate, parte dintr-un lanț aproape de promiscuități politice care au dominat viața politică din România. Ar fi de dorit ca măcar anumite lucruri să fie clare. Se pot clarifica în cutumă, dar ar trebui ca toți politicienii de vârf, toată elita jurnalistică și analitică să accepte ce se face și ce nu se face.

Citește și: Moise Guran e acuzat de PLAGIAT: Ce ar fi făcut fostul jurnalist

Este normal ca după alegeri valide, libere, necontestate, președintele să mulțumească alegătorilor și să felicite câștigătorii. Sunt niște reguli clare, partidul cu cele mai multe voturi primește un mandat. Poate să facă un Guvern, bine, nu, este chemat celălalt. Așa se fac lucrurile în alte părți. Hillary Clinton a primit foarte greu înfrângerea, au trecut câteva ore, s-a recompus și a ieșit admirabil, deși asta a însemnat să admită înfrângerea. Trebuie să ai grijă ce spui, mai ales când pierzi. Aceste lucruri ar trebui să fie simple. La noi nu sunt

Așa e în democrații. La noi se agreează această zonă mlăștinoasă.”, a spus Crin Antonescu la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.