Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu îl susține pe Liviu Dragnea, dar și Guvernul Viorica Dăncilă: 'Nu trebuie să demisioneze pentru eșecul referendumului'

dragnea antonescu

Crin Antonescu e de părere că eșecul referendumul nu trebuie decontat politic! La România TV, fostul președinte al PNL a surprins, declarând că nici Viorica Dăncilă, nici Liviu Dragnea, nu trebuie să demisioneze pentru că pragul de 30% nu a fost atins la referendumul pentru familie.

Antonescu a punctat că atât Dăncilă, cât și Călin Popescu Tăriceanu au avut discuții cu oficialii europeni despre situația din justiție, dar s-au întors în România cu un mesaj pentru nesusținerea referendumului.

Citește și: Șerban Nicolae își exprimă părerea în legătură cu rezultatul Referendumului. Ce a avut de spus liderul senatorilor PSD

”Nu știu cine a vândut referendumul, nu știu cine l-a cumpărat. Dacă ar fi trecut referendumul nu s-ar fi întâmplat nimic rău, din punctul meu de vedere. Eu am votat pentru. Domnul Tăriceanu s-a dus, la Bruxelles, cu problema protocoalelor și s-a întors cu problema referendumului. Dar, nu cred că din cauza Bruxellesului a eșuat referendumul. Unii au vorbit despre căsătoria dintre om și capră, alții despre căsătoria dintre femeie și cocoș, unii au crezut că e despre Dragnea.

Eșecul referendumului nu e motiv de demitere a unui guvern, sunt multe alte motive pentru demitere. Din funcția de președinte al unui partid, de exemplu al PSD, nu se pleacă atunci când vor opozanții sau oamenii, ci când vrea partidul. Dragnea nu trebuie să își dea demisia din cauza eșecului referendumului.”, a declarat Crin Antonescu la România TV.

Citește și: Lovitură pentru Tudorel Toader! Decizia care nu-i pică bine ministrului Justiției .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.