Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu insistă că președintele Klaus Iohannis NU se implică în lupta din PNL

antonescu-iohannis

Partidul Naţional Liberal va avea un nou şef în aproximativ o lună. Ludovic Orban şi Cristian Buşoi şi-au depus candidatura la şefia formaţiunii. Catalin Predoiu s-a retras din cursă. Crin Antonescu insistă şi e convins că preşedintele Klaus Iohannis nu se va implica în lupta de la congresul PNL. "Nu cred că preşedintele Iohannis se va implica în PNL. Indiferent care ar fi raportarea lui la PNL, oricine ar ieşi preşedinte, planurile sale nu sunt încurcate cu nimic. Orban şi Buşoi au făcut declaraţii normale de fidelitate cu Klaus Iohannis. Nu cred că ar avea nevoie să intervină în această competiţie", a spus Antonescu, mulţumit de cum a decurs lupta până acum.

Citește și: Starleta Pamela Anderson cere AZIL, în Franța, pentru iubitul său, un personaj CONTROVERSAT

Mai mult, Antonescu a anunţat, din nou, că îl susţine pe Cristian Buşoi. "Eu am spus-o foarte limpede că îl susţin pe Cristian Buşoi. Din ce candidaţi sunt acum mi se pare cea mai bună formulă. Toţi au şanse, dar eu cred că are cele mai bune şanse. Nu este însă candidatul ideal. Eu cred că apartenenţa PNL la Partidul Popular European e o şansă pentru acest partid şi nu o piedică. Cum o va fructifica, rămâne de văzut", a spus Antonescu la emisiunea Andreei Creţulescu.

Citește și: Probleme pentru Jennifer Lopez: Riscă să facă PUȘCĂRIE

Citește și: Eleven Madison Park a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume în 2017 / VIDEO

"Din ce s-a văzut pe presă, e civilizat la PNL, nu vreun scandal. Civilizat i-a transmis Predoiu lui Buşoi ce a avut de transmis. A fost civilizat. Eu nu văd niciun scandal şi nimic deplasat. Nu pot eu să vă spun ce se va întâmpla. Nu mai este treaba mea şi responsabilitatea mea şi eu nu sunt un fel de guru să spun cum trebuie făcut. Eu nu am nici oficial sau neoficial vreo calitate în această privinţă", a încheiat Antonescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.